norrlandsflamma

Alla inlägg under maj 2012

Av Malin Nyström - 8 maj 2012 13:25

För att få en drömmage likt Victoria's Secret-modellerna krävs en hel del blod svett och tårar. Men som tur är finns det några snabbknep för att få till en lite plattare mage!


    

• Rör på dig
Om du sitter i soffan en hel dag är det inte konstigt om magen blir plufsig. Se till att röra på dig! 30 minuter per dag rekomenderas.


• Bort med plufset
Vad får din mage att svälla upp eller bli gasig? Är det kryddig mat, mjölk, kolhydrater? Undvik det så mycket som möjligt då!


• Mer proteiner
Proteiner ger inte bara en mättande känsla, det ger dessutom bra inverkan på fettförbränningen. Bra proteiner är bland annat fisk, kött, kvarg och fågel.


• Frukt och grönt
Dina favoritfrukter och goda grönsaker är nyckeln till en platt mage. Dessutom är det riktigt gott.


• Skippa få måltider och stora stora portioner
Om du ska klämma i dig i en liten klänning till sommaren kanske det inte är det smartaste att äta ett stort mål mat om dagen med massor av kolhydrater. ..Ät istället små potioner men många gåner per dag, ungefär 5-6 små måltider per dag är det optimala. För då håller du igång ämnesomsättningen hela dagen och din kropp förbränner mer! Logiskt eller hur?


• Vatten
Detta kan du dricka mängder av utan att det syns ett enda litet spår på din mage. Det mättar, det är gott, det gör underverk för både kropp, hår och hy. Det kan nog inte bli så himla mycket bättre.

Av Malin Nyström - 8 maj 2012 12:00

Det är faktist riktigt fint väder ute idag, dock så blåser det lite men solen skiner och det töar förfullt. SÅ UT MED ER OCH NJUT! För äntligen börjar det kännas som lite vår här i Arvidsjaur. Det är vår överallt, på marken, i luften och i ansiktet. Blir så glad och fnissig. Älskar då man kan gå utanför dörren utan att få en köldchock och skrumpna ihop till en liten ärta. Nu kan man till och med gå utan jacka. Vårtecken? - oh ja! Hoppas bara det fortsätter i samma stil i några dagar så den riktiga vårvärmen kommer någon gång.



Hittills idag så har jag bara ätit en ordentlig plus nyttig frukost och tagit det lugnt framför tv'n. Har även varit ute på en lagomt lång powerwalk och då råkade jag även få syn på vårens första blommor, underbart! ..Nu ska jag däremot äta en smarrig lunch. Hoppas ni får en lika underbar vårlunch som jag kommer ha. Hörs!

Av Malin Nyström - 7 maj 2012 14:41


Kollar just nu runt på lite olika bloggar och massa andra internetsidor samtidigt som jag dricker lite utav min nya favorit bland alla Fun light smaker - Peach Passion! Massor av kärlek till denna ljuvliga smak.

Av Malin Nyström - 7 maj 2012 09:57

Måste helt klart få säga att jag är helt mållös av Rihannas underbara musikvideo till "Where have you been". Vilken skönhet hon är, dansen i första refrängen är nästan förtrollande och allt är helt perfekt .. (0:44) I really love it!



Vad tycker ni om denna musikvideo, hiss eller diss?

Av Malin Nyström - 7 maj 2012 09:04


Godmorgon, nu är det dags för nya tag igen. Efter ett par slappa dagar utan träning, lite sömn och slarv med kosten är det riktigt skönt med nya tag igen. Har börjat dagen med en härlig morgonprommis i solen och sedan ätit en nyttig och mumsig frulle iform av kesella blandat med fun light Peach Passion och olika sorters frön, och till det blev det en stor kopp grönt te! Bra start på denna nya vecka, eller hur?

Tog denna bild idag på min morgonprommis, det är en pytte liten del av vägen jag passerar ibland då jag är ute och går. Men kolla hur mycket snö det ligger kvar på backen, usch..

Av Malin Nyström - 6 maj 2012 15:00

...lovely outfit. Älskar verkligen min nya mint-gröna kjol som jag i hittade på Gina tricot i Piteå förra veckan. Som jag har skrivit tidigare så tycker jag helt klart att mint-grönt är en av det finaste färgerna denna vår och sommar, så om du inte redan har någonting i denna färg, gå och skaffa det! Du kommer garantert inte att ångra dig.



T-shirt Gina tricot, Kjol Gina tricot, Overknee strumpor Minns tyvärr inte, 

Ringar Gina tricot, Halsdband Lindex, Skor Din sko

Av Malin Nyström - 6 maj 2012 14:30

 


Hej på er! Har varit vaken i några timmar nu, men har inte prioriterat datorn, finns som massor av annat viktigt att göra i livet än att bara sitta vid datorn. Eller hur?  ..Men som sagt så blev det Piteå cruising igår,  riktigt trevligt. Men himmel såååå tråkigt väder det var hela dagen, bara massor av snö. Jag är riktigt j*vla less all snö nu, HATAR den! Okej, om det bara är molnigt men snö, hell NO! Det ska ju för tusan vara så gott som sommar i maj, men nu likanar det mer mars än maj. Usch! Hur är vädret där ni bor? 

 

Denna dag ser ut ungefär såhär..
- Fixa i lägenhet och fräscha till mig. 

- Äta en riktigt god middag hemma hos min mor och far.

- Bara ta det lugnt med C, blir nog en myskväll med nyttig chokladmouss och film.


Götta på bara.

Av Malin Nyström - 5 maj 2012 09:24

Vet att jag bara för någon dag sedan skrev att jag skulle bli bättre på att uppdatera, men tyvärr så höll det bara i någon dag. Förlåt för det. Men igår blev dett att göra massa annat istället för att bara sitta vid datorn. Efter min morgon promenad och 18 minuters solning blev det egotime för hela slanten. Sedan lite senare på dagen for vi ett gäng till Skellefteå för att se på bio, Avengers i 3D. Riktigt bra film faktist, kan verkligen rekomendera den till de få som inte redan har sett den. - Den handlar om en brokig skara individer med superkrafter som samlas ihop av den hemliga organisationen S.H.I.E.L.D För att skydda planeten mot invaderande styrkor från yttre rymden. Tillsammans bildar de motvilliga superhjältarna gruppen The Avengers. ..För ni som inte vet så yes, här där jag bor så måste man färdas minst 12,6 mil enkel väg för att kunna se 3D bio. Illa, eller hur?



Förövrigt så sitter jag just nu och försöker tagga inför dagens cruising i Piteå. Dock så var det första jag såg då jag vaknade massa snö fallandes ner från himmelen! Så typiskt, cruising och snö eller regn för den delen också går inte riktigt ihop. Bara hoppas att vädergudarna är på våran sida och gör vädret åtminstonde lite bättre senare idag! Håll tummarna med mig nu, så är ni uber gulliga. ..Men nu ska jag sluta babbla så himla mycket och göra mig lite frukost istället. Godmorgon försten!

Ovido - Quiz & Flashcards