norrlandsflamma

Alla inlägg den 18 maj 2012

Av Malin Nyström - 18 maj 2012 14:45

Dansa Nykter! Visst är det lockande att ibland dra ut på krogen och festa när helgen kommer? Och det är faktiskt så att man inte behöver välja mellan att festa och hålla sig i form! Den enda boven i festandet är alkoholen; väldigt kaloririk, hämmar muskeltillväxt och förbränning. Men att gå ut nykter och dansa en kväll motsvarar istället ett grymt träningspass. Själv älskar jag att dansa och kan lätt stå flera timmar på dansgolvet, var dock ett tag sedan sist.


Så gå ut! Dansa nykter så har du ett roligt träningspass istället för ett kaloriöverskott på massa tomma kalorier och en fet baksmälla nästa dag.

Av Malin Nyström - 18 maj 2012 10:15

Hoppas ni har sovit gott inatt. Det har i alla fall jag gjort, nästan för gott! Sen är jag sjukt besviken på mig själv, för att när jag äntligen har lyckats få in en skön rutin på dagen, så sabbar jag den totalt. Tidigare var jag riktig morgonpigg och en kvällströttis. Men under den senaste veckan så har jag vant mig med att stiga upp senare och lägga mig senare. Förut behöverde jag inte ens en väckarklocka, vaknade av mig själv ungefär halv åtta varje dag. Super skönt att kunna utnyttja HELA dagen och att vakna pigg! Men så är det tyvärr inte längre, så nu har jag bestämt mig för att jag ska vända tillbaka till den gamla sköna rutinen.




..Nu ska jag mysa ner mig med en frukostbricka i tvsoffan och glo på Förhäxad. Sedan hoppas jag att C har vaknat så vi kan bege oss ut på en härlig promenad. Ciao!

Ovido - Quiz & Flashcards