norrlandsflamma

Alla inlägg den 16 maj 2012

Av Malin Nyström - 16 maj 2012 19:10


Blus Gina tricot, Väska Second hand, Jeggings Dollar store, Skor Din sko

Av Malin Nyström - 16 maj 2012 15:36

Ni minns väl att jag och C hade en liten tripp till Luleå igår? Kom dock nyss på att jag har inte nämnt vad vi gjorde där. Förutom att pappa skulle operera sig, så  blev det som ni säkert redan förstår att medans han låg under kniven så blev det att vi begav oss ut på en liten shoppingtur för att köpa lite nya "extremt nödvändiga" grejor till lägenheten och oss själva så klart. Vi hitade massor av fina saker, vi hade dock även tänkt köpa ett nytt fint köksbordsset men tyvärr så hittade vi inget som vi verkligen gillade, så det blev inget.


Men idag var vi in och kollade i Arvidsjaurs enda men riktigt fina möbelaffär för att se om vi hittde ett fint set och det gjorde vi, ett superfint som både jag och C gillade! Så om någon vecka står det förhoppningsvis ett nytt fint köksbord och fyra lika fina stolar i vårat kök. ..Det blev även lite andra saker idag men jag visar det plus allt från igår lite senare idag.

Av Malin Nyström - 16 maj 2012 10:30


Skönt med en lagomt lång sovmorgon idag, speciellt efter gådagen! Har för övrigt just varit ut på en uppigande morgonpromenad tillsammans med C i det härliga vädret, och sitter just nu och riktigt njuuuter av min underbara frukost. Fasen, jag ÄLSKAR verkligen frukost! Brukar till och med längta till den när jag går och lägger mig om nätterna. Är ni likadana, eller är jag bara lite knasig?


Ovido - Quiz & Flashcards