norrlandsflamma

Alla inlägg under maj 2012

Av Malin Nyström - 15 maj 2012 00:30


Den här sega dagen är nu slut! Imorgon blir det en tidigt morgon, redan innan klockan sex ringer klockan och sedan beger vi oss till kusten för en heldag i Luleå. Heheh, fast det finns säkert många andra som går upp ännu tidigare? Nu är jag trött som ett litet lam och ska gå och lägga mig brevid mitt underbara hjärta.

- Så nu släcker vi lampan och säger natti!


Av Malin Nyström - 14 maj 2012 13:53

Yeees, nu har jag äntligen lyckats få lite fart på denna otroligt segstartade dag. Allt som jag ville göra tidigare har jag nu gjort. Jag har gjort iordning någonting gott till brunch, fixat mig och gjort mig fin för dagen, har även ringt mitt viktiga samtal. Heja mig! 

Nu ska jag försöka fortsätta vara driftig och bege mig ut i det halvtråkiga vädert för att göra några ärenden. Så vi hörs lite senare!

Av Malin Nyström - 14 maj 2012 10:45


Hej på er! Vaknade för ett litet tag sedan, och det känns verkligen som om jag sov lite för länge idag. Sedan jag vaknade har det gått riktigt segt att rulla igång dagen. Fattar inte varför, är faktiskt riktigt pigg men ändå så känns allting gå så himla segt. Man kanske bara inte är i form jämt. Men jag vill komma igång ordentligt idag. Jag vill göra i ordning någonting gott till brunch, vill fixa mig och göra mig fin för denna dag, vill ringa mitt viktiga samtal, jag vill, vill och vill.. Fattar inte varför jag är så seg idag. Peppa mig någon!


Av Malin Nyström - 13 maj 2012 13:34



Har fortfarande inte tagit tag i någonting alls.
Dålig jag är. Har i alla fall fått på mig lite kläder, ätit lunch och så fort jag har postat det här inlägget så tar jag på mig mina hörlurar, sätter igång lite härlig musik och beger mig ut på en lång promenad. Efter att jag varit ute en sväng brukar jag bli pigg och peppad på att göra saker. See you later!

Av Malin Nyström - 13 maj 2012 09:00


I dag är jag på ett riktigt gott humör och ska nu äta en riktigt lång mysig frukost framför tv'n. Resten av dagen är inte planerad, men jag gissar på en härlig långpromenad, kanske lite städning samt ta hand om min kropp genom att ha massa underbar me-time. Those sunday things, you know?


Ha en härlig söndag!

Av Malin Nyström - 12 maj 2012 18:21


Tröja Second hand, Klocka Ur & Penn, Jeggings Dollar store, Skor Skohuset


Tänker bara droppa in en tydligare bild av hur lilla jag ser ut idag. Vad tycks om mina nya jeggings, visst är de riktigt snygga? ..För er som gillar dem lika mycket som jag, så kan jag avslöja att de finns att köpa på Dollar store för endast 50 kronor. Ett riktigt fynd!  


Hur som helst, har nyss ätit en mumsig sallad till middag och nu hade jag tänkt bege mig ut på en härlig promenad. Hörs senare!

Av Malin Nyström - 12 maj 2012 10:00



Godmorgon, inatt har jag verkligen sovit som en liten prinsessa, känner mig otroligt pigg och utvilad idag. Underbart! Vissa av er sover säkert fortfarande med tanke på att det faktiskt är lördag idag, men själv så var jag uppe ganska tidigt idag! Eller i alla fall tidigt med tanke på när jag somnade igår.


Vaknade helt utvilad vid åtta imorse, då startade jag dagen väldigt lugnt med lite godis och Loka som fanns kvar från nattens mys och Fab 5. Sedan begav jag mig ut på en liten uppiggande morgonpromenad och efter det blev det att äta en god frukost. ..Nu ska jag börja göra mig i ordning för denna dag. 


Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards