norrlandsflamma

Alla inlägg under april 2012

Av Malin Nyström - 25 april 2012 09:56

Kesosallad bestående av skinka, purjolök, baby spenat, tomat, frukost hjärtan & keso så klart.

Enkelt, nyttigt och super gott!

Av Malin Nyström - 25 april 2012 08:46

 

Godmorgon.

 

Det finns nog inget bättre sätt att starta morgonen på, än att vakna helt utvilad till ljuvlig fågelkvitter utanför och solen som strålar in genom fönstret, helt underbar start på dagen! Håller ni med? Så nu är jag på riktigt bra humör och hade tänkt börja dagen med att bege mig ut på en solig morgonpromenad, och sedan göra mig en god frukost.  


Ha en underbar dag! ♥

Av Malin Nyström - 24 april 2012 16:15

Hade verkligen inte tackat nej till detta om det hade varit en riktig vår nu! Detta är helt klart en riktigt söt och vårig outfit i underbara ljusa toner. Skulle lätt kunna tänka mig gå klädd såhär en solig och varm vårdag, den är ju bara för söt! Riktigt klockren.

Av Malin Nyström - 24 april 2012 11:45

YO! Sorry för att det varit lite låg uppdatering dom senaste dagarna. Mycket som snurrar i min skalle just nu och har så galet mycket att göra! Har haft lite svårt att fokusera den senaste tiden men nu är det en ny dag och dags för nya tag! Känns i alla fall skönt att flytten och även träningen har kommit igång ordentligt! Lägenheten är hel tom nu, eller nästan i alla fall. PowerWalk varje dag och styrketräning två-tre gånger i veckan också. -Frihet, friskhet, hälsa, styrka!



I dag har jag startat dagen på bästa vis med världens smarrigaste frukost, plus en uppiggande promenad. Härligt! Dock så är det lite svårt att ta sig fram i all snö och slask, börjar bli riktigt less detta aprilväder.. Planerna för dagen är att städa i den gamla lägenheten, sola och sedan blir det kanske att prova på ett nytt träningspass, vet dock inte om det blir det ännu, får se hur det blir. Vad ska ni hitta på idag?

 

Föresten så får ni mer än gärna lämna kommentarer om det är något speciellt ni önskar att jag ska skriva om eller tipsa om osv osv.

 

Ha en toppendag!

Av Malin Nyström - 23 april 2012 10:55

...men jag känner verkligen att jag inte har tid till att blogg  idag, har massor med saker som måste fixas. Så jag återkommer senare ikväll eller imorgon då jag har mer tid till att skriva någonting vettigt. Hoppas ni förstår.


Önskar er en trevlig och fin måndag! ♥

Av Malin Nyström - 22 april 2012 17:51

Huh! Äntligen har jag en stund över till bloggen, har varit fullt ös hela dagen. Hoppas att eran dag har varit bra, för det har i alla fall min varit! Har sprungit runt som ett tok i båda lägenheterna hela dagen, har fixat och donat. Har även hunnit med en liten paus mitt på dagen för att kika förbi hos en gammal klasskompis på en liten fika, riktigt trevlig. Men nu ska jag fortsätta packa ner och fortsätta med flytten.. Puss på er!


Av Malin Nyström - 22 april 2012 11:00

Hello! Vaknade för lite mer än en timma sedan, trött och frusen. Men  jag har en lång dag framför mig, med masor av saker att göra, så jag kan inte dröna mig hela dagen. Det är helt okej, för jag har hellre mycket att göra än tvärtom! Men det är klart att den kalla morgonen, det tråkiga vädret och den sega tröttheten får mig att längta tillbaka till min varma sköna säng igen.


Idag väntar bara flytt av massa flyttlådor, fix och städning, vilket ska börja göras alldeles strax. Sedan om jag hinner ska jag självklart bege mig till gymmet en sväng. Hade ju vilodag igår så just nu sprakar det i hela kroppen av energi. Ska bli riktigt skönt att köra skiten ur sig - me like! Men som sagt så är det inte säkert att jag hinner med ett träningspass idag, men jag hoppas det. - Jag vill, jag vill!


Hörs senare!

Av Malin Nyström - 21 april 2012 16:30

Håller jag och min pappa på att laga dagens middag. Vi kännde för att göra en extra god middag ikväll, så idag blir det plankstek med massa goda saker till. Det är första gången vi tillagar detta, men jag tror och hoppas att det kommer bli riktigt underbart gott.


Plankstek är helt klart en maträtt som jag tycker är riktig vardagslyx och riktigt underbart god!

Ovido - Quiz & Flashcards