norrlandsflamma

Alla inlägg den 27 april 2012

Av Malin Nyström - 27 april 2012 23:31

Så var det kväll igen, och det börjar verkligen bli dags för mig att sova. Hela denna kväll har jag varit duktig och packat upp ur lådor och försökt fixa lite i lägenheten. Dock så tar tar verkligen en himla lång tid att flytta, små jobbigt är det också. Men det är ändå roligt på något sätt! ..Jag köpte även en liten godispåse ikväll trots att det inte riktigt är lördag ännu! Men jag kännde för att mumsa på någonting gott medans jag packade upp alla saker.

  

Imorgon åker jag till Piteå för att shoppa lite och kika i massa affärer, ska bli riktigt roligt och otroligt skönt att få tänka på någonting annat än flytten hela tiden. Så för att jag ska orka upp imorgon så måste jag verkligen försöka göra mig klar för att sova nu.


God natt och sov gott!


Av Malin Nyström - 27 april 2012 13:45


- we're not living in america.


imfancy.blogg.se

Av Malin Nyström - 27 april 2012 09:06


Godmorgon!


Hur mår ni? Med mig är det i alla fall toppen. Vaknade för en liten stund sedan, njuter av en kopp morgonte och har precis spenderat min sista natt någonsin i denna lägenhet. Så himla härligt! Men från det ena till det andra så ska snart gå upp och göra mig någonting gott till frukost. Vet dock inte riktigt vad, ekar nästan i kylsåp och skafferi då man öppnar dem, men nog ska jag lyckas få ihop någonting gott och nyttigt ändå!



..Idag ska jag bara ta det lugnt nu på förmidda'n och lite senare idag blir det att börja fixa och dona i nya lägenheten, handla mat och självklart så kommer jag även ut och gå en sväng någon gång under dagen.



- Vad ska ni göra idag? ♥














Ovido - Quiz & Flashcards