norrlandsflamma

Alla inlägg den 2 april 2012

Av Malin Nyström - 2 april 2012 20:42

Älskar du också Sex and the City? Håll ut! Är dock kanske lite sen, men jag läste alldeles nyss att inspelningen av "The Carrie Diaries" är i full gång. Det är en så kallad prequel till “Sex and the City”. Serien baseras på Candace Bushnells bok med samma namn och följer Carrie och hennes vänners liv som tonåringar i high school under tidigt 80-tal. Snacket går redan om hur modemodiga Carrie klär sig som tonåring. Dock så är datumet på när premiäravsnittet sänds ännu oklart, men det ska helt klart bli spännande att se slutresultatet.

AnnaSophia Robb som Carrie Bradshaw i "The Carrie Diaries". 

Av Malin Nyström - 2 april 2012 17:45

Nu är det inte många dagar kvar till påsk, och varför inte göra någon lite extra glad denna påsk genom att  inte bara lägga godis i påskägget utan även en trevlig liten överraskning! Personligen så går det ypperligt bra med bara godis i ägget, men självklart så hade jag blivit lite extra glad av att även få någonting fint i mitt påskägg.

Vad föredrar du i påskägget?

Av Malin Nyström - 2 april 2012 09:36

 

Citrusfrukterna är fullproppade med C-vitaminer, fibrer, antioiderande flavonoider, kalium och folsyra. Röda och rosa citrusfrukter innehåller dessutom ganska mycket betakaroten och lykopener. Citrusfrukter innehåller ungefär 40-50 mg C-vitamin per 100 g fruktmen mängden varierar förstås beroende på hur mogen frukten är och vilken sort det är. En tumregel är: ju mognare frukten är, desto mer C-vitamin inehåller den!


C-vitamin är det vitamin som kroppen inte kan producera eller lgra av sig själv. Därför är det viktigt att se till att få i sig C-vitamin varje dag. En apelsin om dagen ger nästan hela dagsbehovet av C-vitamin, men självklart är det bra att få i sig mera. Nyttigt, gott och doftar ljuvligt.


Citrusfrukternas skal innehåller aromiska oljor som är antiseptiska. De sägs öka blodcirklationen och ha en upplivande effekt. Visste du dessutom att olja av citrusfrukter är bra att ha i badet? De har en uppiggande effekt.


Pomelo är en citrusfrukt som blivit mycket populär på sistone. Det är en stor, saftig cirusfrukt med mycket sötma, jätte god att äta som den är. Eller också kan man koka det tjocka skalet i sockerlag och ätasom godis eller använda i bakverk. Smaken påminner om grapefrukt men är inte så besk.

Av Malin Nyström - 2 april 2012 08:30

Hur mår ni? Med mig är det i alla fall toppen, speciellt idag då Christian kommer hem. Längtar! Vaknade för en liten stund sedan, och ska snart göra mig lite te och mackor till frukost. ..Idag ska jag bland annat ut och fixa några grejer, sen ska jag hem och gå ut på en härlig promenad!


- Vad ska ni göra idag? ♥


  

Bildbrist, måste försöka skaffa lite nya.

Ovido - Quiz & Flashcards