norrlandsflamma

Alla inlägg under april 2012

Av Malin Nyström - 17 april 2012 12:26

Hur snygg men ändå extremt enkel är inte denna outfit? Love it! Kommer helt klart att köra på söta rosa jeans och en vit enkel T-shirt idag..

Av Malin Nyström - 17 april 2012 09:58

 

I dag är jag på ett strålande humör för jag har en rolig dag framför mig och ska strax starta den på bästa vis - med mysfrukost framför Förhäxad med min älskade Christian. Därefter blir det en skön promenad och sedan ska jag göra några ärende angående morgondagens roliga händelser, packa ner mer eller mindre hela lägenheten i lådor och massa annat smått och gott. Kul!


Kan ni lista ut vad som händer imorgon?     

Av Malin Nyström - 16 april 2012 18:00

Är jag riktigt mätt och belåten, har för en liten stund sedan ätit en riktigt god middag som idag bestod av lax, pressad potatis och till det blev det även en fräsch sallad. Riktigt mumsigt och en perfekt måltid innan ett ordentligt jobbigt träningspass. ..Nu ska jag bara ta det lugnt och villa ner maten en liten stund, för sedan måsta jag  börja göra mig iordning för kvällens härliga bodypump pass.


Av Malin Nyström - 16 april 2012 13:15

Idag får man en helt galen vårkänsla med det här fina vädret. Känns som jag inte sett blå himmel på alldelels för länge, även fast det bara var några få dagar sedan sist. Hehe! Det får nog helt enkelt bli ännu en härlig promenad i solen alldeles strax, älskar verkligen våren. Något annat som får mig att skrika efter vår, sol och sommar är dessa helt underbara bilder. ♥

 

Av Malin Nyström - 16 april 2012 11:00

Hej på er!

Här sitter jag med ett stort glas citronvatten och ska alldeles strax börja göra en super god lunch bestende av en nyttig omelett och till det blir det lite fräsch sallad och citronvatten. ..Denna dag startade jag i vanlig ordning med att äta en ordentlig frukost och sedan tog jag en promenad i solen. ..Efter promenaden har jag bara städat och fixat lite i lägenheten, och tittat på förhäxad.


 


Idag väntar bara några ärenden, och även ett härligt Bodypump-pass, vilket ska köras ikväll kvart över sju. Jag så enormt taggad på att träna, så just nu sprakar det i hela kroppen av energi. Ska bli riktigt skönt att göra mig av med massa energi på ikvällens pass. Me like!

Av Malin Nyström - 15 april 2012 22:56


Godnatt! Stänger ner nu, är faktsikt rätt trött och klockan börjar bli mycket. Ska käka lite kvällsfika och sedan så ska jag sova. Men vi hörs imorgon när det är måndag och då är det bland annat ett Bodypump pass som gäller! Men allt jag egentligen har och säga är bara godnatt allihopa, sov gott.

 

Längtar tills imorgon kväll, för då får jag sova brevid mitt hjärta.. ♥

Av Malin Nyström - 15 april 2012 22:30


Mat

Ni som följer min blogg vet ju vid det här laget att jag älskar mat, det finns så himla mycket olika sorters maträtter. Tyvärr hinner man inte prova allt innan ens domedag är inne! Fast kan ju säga att det även finns mat som INTE går ner i min strupe.. Det är viktigt med mat och näring, underskatta aldrig det!


Mintgrönt

Mintgrönt är inte bara en av mina favorit it-färgerna för våren, det är även en av de bästa nyanserna för att få den kommande solbränna att se sådär extra krispig ut.


Vita skjortan 

Förvisso inget nytt men ack så snyggt och ack så rätt. Glöm vad insnitt och figursytt heter. Shoppa helst på herravdelningen eller fingra i pojkvännens garderob för att få den rätta looken.



  

Frankenstein paltån - Creepers

Vad tycker ni om dessa skor?  Personligen så tycker jag att dem kan vara ganska coola faktiskt, men aldrig att jag skulle kunna sätta på mig dem. Till en vit t-shirt och ett par slitna jeansshorts skulle dem nog kunna vara snygga till, tror jag. De känns väldigt svår matchade, och de drar för mycket uppmärksamhet till sig, enligt mig..

Ovido - Quiz & Flashcards