norrlandsflamma

Alla inlägg under mars 2012

Av Malin Nyström - 13 mars 2012 09:32

Inatt har jag sovit sååå himla skönt, helt ostört och jag vaknade till solsken i hela rummet. Äntligen är det fint väder igen, love it! Sedan jag vaknat har jag bara suttit här i min stora T-shirt och drömt mig bort till den riktiga våren och sommaren, åh vad jag längtar! 
 
Ska ta en powerwalk alldelles strax och förmodligen kommer jag få lite mer fräknar i ansiktet! Solen brukar ju faktiskt ta redan i Mars, kanske inte super mycket men jag brukar bli full i fräknar redan då. Wiie! Kanske blir gymmet senare idag också I guess, beach 2012 here I come!

  

Av Malin Nyström - 12 mars 2012 22:26

Förlåt för dålig upptadering idag också, var verkligen inte meningen. Men jag har liksom inte orkat på grund av personliga skäl.. Livet kan ju som sagt inte vara på topp jämt, eller hur? Men nu är jag tillbaka och från och med imorgon kommer jag att börja uppdatera normalt igen. ...god natt och sov gott, så hörs vi imorgon!     

Av Malin Nyström - 12 mars 2012 10:45

 

Hej på er! Hoppas ni alla har haft en underbar helg och är laddade för denna nya vecka.

 
Det har varit otroligt dålig uppdatering under helgen och der ber jag om så mycket om ursäkt för, men det beror som sagt på att jag inte har varit hemma någonting in princip. Jag har varit som sagt varit hos mina fina svärföräldrar hela helgen tillsammans med Christian och haft en underbart rolig helg med massor av trevligt folk och gjort massa skoj, vi har kört skoter i massor, pimplat, grillat, spelat lite spel, kikat på finalen i melodifestivalen och bara varit. Har inte suttit vid datorn en sekund, eller helt ärligt så lämnade jag datorn hemma, så himla skönt!
 
 
  
Biler: Bosse Åhl
 
..Nu är jag däremot tillbaka här hemma och ska återgå till vardagen. Så nu ska jag fixa mig lite snabbt och sedan blir det att fara ut på en promenad i det blåsiga men soliga vädret.
Av Malin Nyström - 10 mars 2012 08:29


Idag ringde min väckarklockan lite tidigare än vanligt och helt ärligt så var det halv jobbigt för mig att ta mig upp ur den ovanligt mysiga sängen, och om saningen ska fram så råkade jag tyvärr somna lite för sent igår, så jag är inte helt utvilad och pigg idag.. Men det spelar ingen roll, mitt humör är ändå på topp och jag är peppad för denna dag och helg, för idag ska jag och Christian nämligen bege oss till Pilträsk för att spendera denna helg där.

Det ska väl bli roligt och framförallt så ska det bli skönt att komma iväg och få koppla av ett tag. Helgen kommer bjuda på massor av roligheter i snön, bland annat att sitta och ränna på en snöskoter mer eller minder hela dagarna, grilla massa gosaker över en öppen eld, pimpla, ta en härlig promenad eller två och bara njuta av den underbart friska luften och solen. Lovley!

 

Men nu måste jag göra mig klar, godmorgon föresten!

Av Malin Nyström - 9 mars 2012 23:15

God kväll! ♥ 

Ännu en dag har passerat och det börjar bli dags att lägga sig och sova, men innan det ska varva ner med en god kvällsfika och kika på lite tv. Jag har inte gjort så mycket annat idag än att göra några ärenden, umgås med Christian och min familj. ..Pratat, ätit tacos-middag, spelatkort och kniect!

  

  

Av Malin Nyström - 9 mars 2012 15:17

 

Skjorta vintage, armband Gina tricot, korsring Style by Tyra, guldring Gina tricot, jeans Gina tricot, skor vintage.

Av Malin Nyström - 9 mars 2012 11:45

Inatt har jag sovit sååå himla skönt, helt ostört! Vaknade för ett tag sen i alla fall och tog en promenad runt här där vi bor, sen gjorde jag lite lunch till mig själv. Dock så snöar det, hate it!

  

Mina nya skor 


Idag ska jag nog ha på mina nya snygga skor som jag fått av mamma btw! Vad tycker ni, hiss eller diss? Jag hissar dem i alla fall, jag är helt kär i dem. De passar ju helt perfekt till en lite mer rockig stil, så idag tror jag att jag ska köra på svarta jeans, vit skjorta, skinjacka och massa smycken till dem. Det blir nog snyggt!


Ska i alla fall fixa mig lite nu, sen ska jag ut för att göra lite ärenden!

Ovido - Quiz & Flashcards