norrlandsflamma

Alla inlägg den 15 mars 2012

Av Malin Nyström - 15 mars 2012 20:00

Eftersom en het accentfärg är något av ett måste i din outfit denna vår och sommar så passar det helt perfekt att tillsätta den med ett par glada skor. Dessa godingar från Top shop är ett väldigt bra alltenativ enligt mig i alla fall, föll för dem vid första ögonkastet. 

 

KOMBINEA MED

Ett bra alternativ är att använda skorna som den där färglicken i en annars ganska enfärgad eller färgmässigt trist vardagsoutfit. Något som även är snyggt är då dina skor går ton-i-ton med din övriga outfit - till exempell rosa byxor och rosa pumps. Sen tycker jag att man gärna kan matcha skorna med liknande färg på nagellacket, så snyggt ju!

Av Malin Nyström - 15 mars 2012 17:00

Bodypump.
Ikväll står ett härligt bodypump-pass på schemat. Ökade vikten förra passet och ska försöka hålla det denna gång. Tungt i början men skön känsla när man efter ett par pass märker att man klarar av det.
• Mys-kväll.

Kvällen avrundas med lite me-time, Sex and the city, jordgubbar och kesella. Det blir helt klart en perfekt avslutning på denna torsdag.



Av Malin Nyström - 15 mars 2012 12:15

Rockigt, stilrent och fullkomligt fenomenalt!

Denna stil känns alltid aktuell och ger dig det där lilla extra utan att bli för mycket.

 

PLANERA SLARVIGT

Skjortan får gärna vara uppknäppt någon extra knapp och om behån råkar skymta fram, oh well...

T-shirten och skjortan ska vara lite slarvigt nedstoppad i jeans-linningen. Så att det ser ut som man bara råkat stoppa ner den lite  av misstag, du vet.


TÄNK ENKELT

Kombinera dina basplagg med vrandra. Här är det inte lager på lager som gäller utan enkelt och okomplicerat är regeln. En överdel och en underdel räcker. Toppa med en väska, skor och ett gäng smycken. 


DET LILLA EXTRA

En enkel outfit blir snygg i kombination med extra synliga accesoarer. I det här fallet rcker det dock med små detaljer. Ett par guldnitar på det breda skinarmbandet, några silverfärgade detaljer på bältet eller ett par smala ringar på ena handen.

 

DETTA BEHÖVS I GARDEROBEN

Rak, dressad blazer

Skinnjacka

Enkel t-shirt

Smala, lätt slitna jeans

Spetsiga pumps

Stilrena boots med eller utan klack

Enkel kuvertväska

Skjorta med upprullade ärmar

Klassiskt armbandsur

Pilotglasögon

Accesoarer i metall och skinnmaterial  

Av Malin Nyström - 15 mars 2012 09:06

God morgon!  Sovit gott..?

 

Finns det något skönare än att sträcka på sig precis då man vaknat? Jo, då, det gör det nog, men ni förstår vad jag menar, det är så himla skönt!  Och visst är det lite smått tokigt då man vaknar tidigt fast man kan sova? Idag vaknade jag just innan klockan åtta super pigg, och dessutom frisk. Härligt!

Har precis njutit av en god frukost, så nu ska jag bege mig ut på en liten morgonpromenad.

Ovido - Quiz & Flashcards