norrlandsflamma

Alla inlägg under augusti 2012

Av Malin Nyström - 9 augusti 2012 19:32

Efter några få slappa dagar utan träning och mer eller mindre slarvat med kosten är det riktigt skönt med nya tag igen. Var som sagt nyss ute i solen och rörde på kroppen ordentligt, plus att det blev lite mag- och ryggövningar då jag kom hem. Underbart skönt! 


Just nu tar jag det däremot bara lugnt och äter lite mumsig kesella med olika sorters frön på, perfekt som ett litet mellanmål direkt efter ett härligt träningspass. Ska strax duscha och sedan kommer jag visa er min lilla shopping!

Av Malin Nyström - 9 augusti 2012 17:45

Hello! "Äntligen" är jag hemma i Arvidsjaur och har en stund över till bloggen. Blev lite ändrade planer igår. Det var självklart meningen att vi skulle komma hem igår någon gång på kvällen. Men eftersom både jag och C trivs så himla bra i Piteå och bara för att vi kunde så blev det att vi sov en natt där och spendeade en extra dag i denna fina stad.


Oplanerat, but i love it!

Men nu ska jag byta om till träningskläder och bege mig ut på en ordentlig och härlig löptur. ..Efter löpturen ska jag visa er det lilla jag shoppat i Piteå, blev bara två par skor och lite annat fint. Men ni får se senare. Hörs om ett tag!  

Av Malin Nyström - 8 augusti 2012 08:30

Godmorgon! Nu måste jag gå upp för idag är det en lång dag som väntar med massa roliga saker att göra. Ska blannd annat till Piteå tillsammans med C idag. Det blir Gallerian, Småstaden och Nolia bland annat. Det ska bli otroligt kul! Men innan dess hade jag tänkt hinna göra mig i ordning och äta en ordentlig frukost. Så nu måste jag skynda mig. See you later!



Tre fina bilder som jag fotat tidigare i Piteå..

Av Malin Nyström - 8 augusti 2012 01:00


Stänger ner nu, är faktsikt rätt trött och det blir även att vakna tidigt imorgon. Ska bara käka lite kvällsfika, eller nattfika bättre sagt och sedan så ska jag sova. Men vi hörs imorgon och då är det bland annat en liten resa till Piteå som gäller!


Godnatt allihopa. ♥

Av Malin Nyström - 8 augusti 2012 00:38



Halsband Lindex, Tröja H&M, Tubtopp Gina tricot, 

Armband fått i present, Byxor Gina tricot, Skor mins tyvärr inte.

Av Malin Nyström - 7 augusti 2012 09:59

...vore något, är jätte hungrig, och äta måste man göra om man ska orka med dagens alla händelser fram tills det är dags för nästa måltid.. som är några timmar bort. Så nu ska jag göra i ordning en god och nyttig frukost som jag i lugn och ro ska äta upp i soffan medan jag tittar på The Doctors på fyran, älskar det programmet!


Av Malin Nyström - 6 augusti 2012 23:10

Av Malin Nyström - 6 augusti 2012 13:15

Träna magen rätt

Många som vill ha en platt mage med rutor gör ofta felet att bara köra massa situps. Detta bidrar endast till att dina magmuskler blir större. Tränar man bara magmuskulaturen "ramlar den fram" eftersom att ryggens muskler inte orkar hålla upp den. För att få en platt mage med synliga muskler gäller det för det första att köra varierande övningar så att alla magmuskler aktiveras, sneda, raka, djupa och de yttre och dessutom lägga mycket fokus på att träna ryggens alla muskler.


Kombinera med förbränning
En annan viktig del är förbränningsträning. Annars kommer rutorna bara att gömma sig "under" fettet. Powerwalks och intervall träning är de bästa motionsformerna för förbränning av fett!


Ät rätt
Sedan är kosten självklart otroligt viktig. Äter man fel kommer inga resultat! Ät ofta och lite. Var tredje-var fjärde timme. Ät kolhydrater med lågt GI, omättat fett och mycket proten. Ät mycket grönsaker och skippa godis, snacks och kaloririka drycker.

Ovido - Quiz & Flashcards