norrlandsflamma

Alla inlägg den 14 augusti 2012

Av Malin Nyström - 14 augusti 2012 21:00


" If you want this you better work for it,

cause you won't burn calories just by staring at it. "

Här sitter jag nu med min super goda och proteinrika smoothie, för att fylla kroppen ännu en gång med lite näring. Har precis kört mig slut på både löpbandet och under styrketräningen.

S-K-Ö-N-T! Längtar redan tills nästa träningspass.

Av Malin Nyström - 14 augusti 2012 18:55

..i solen ett tag nu.

Har suttit ute på balkongen ett litet tag och bara njutit av det underbart fina vädret. Sol, blå himmel, värme.. ni förstår nog vad jag menar. Dock så börjar det verkligen bli dags för mig att byta om och bege mig till gymmet för ett svettigt träningspass nu. See ya! 

Av Malin Nyström - 14 augusti 2012 13:45


Okej, nu har jag varit ute i solen och powerwalkat i över 90 minuter, puh! Känner mej faktiskt ganska så duktig, så en klapp på axeln till mej idag. Det var verkligen hur skönt dom helst! Nu ska vi självklart låta detta bli en vana oxå! Ikväll blir det ju även ett härligt styrkepass på gymmet, längtar.

..just nu fyller jag kroppen med massa näring och energi, sedan ska jag vila en liten stund.

Av Malin Nyström - 14 augusti 2012 11:12

Hoppsan, tiden går himla fort ibland. Har fortfarande inte varit ut i det fina vädret och tagit mig min härliga promenad. Lyckades fastna framför The doctors på tv'n. Inte lyckat.




Men det är så himla intressant! Det är fyra doktorer specialiserade inom olika områden. Dom tar upp massa olika intressanta diskussioner och frågor som man ibland själv har undrat och vill ha svar på. Allt från, sex, kön, pinsama besvär, vanliga besvär, skönhet, träning, dieter kroppens anatomi och hur kroppen generelt fungerar.

Men nu SKA jag ut och gå, hörs senare!

Av Malin Nyström - 14 augusti 2012 09:45



Godmorgon raringar! Just nu äter jag som i vanlig ordning en ordentlig frukost bestende av en te kopp, havregrynsgröt med mosadbanan på och till det blev det även en god och nyttig macka. Ska självklart även ut på en härlig promenad, men det blir om en liten stund. Underbart! ..Ännu en morgon tittar solen fram, man blir så himla glad och pigg av solen. Eller hur?


Lite senare blir det att göra några ärenden för min del och senare ikväll ska jag självklart på gymmet och träna. Annars ska jag bara ta dagen som den kommer och börja leva ett mer hälsosamt och nyttigt liv igen! Vad ska ni göra idag?

Ovido - Quiz & Flashcards