norrlandsflamma

Alla inlägg under juni 2012

Av Malin Nyström - 17 juni 2012 11:30

Hello sunshine's! Tog en lång härlig sovmorgon idag, kan säga att det verkligen behövdes. Så nu känner jag mig utvilad, pigg, peppad och redo för att ta vara på denna söndag.. och det tycker jag att ni också ska göra, eller har ni söndagsångest idag?



Min egen söndagsångest har avtagit avsevärt på sistone. Det är nästan så jag kan njuta av söndagar nuförtiden. Det ger väldigt mycket mer mening att inse att söndagen inte är någon onödig dag, man kan faktiskt utnyttja den till att göra något vettigt också.
 

Exempel på vad man kan göra...
- Bjuda över tjejkompisarna, ha knyt och ett mysigt maraton till allas favorit tv-serie.
- Kör ett hemma-spa med manikyr, pedikyr, ansiktsmask, raka ben, plocka bryn, osv osv.
- Ta en långpromenad med musik eller bra sällskap!
- Börja organisera saker du aldrig fixar annars. Rensa garderoben, städa lägenheten och sedan har du det rent och fräscht inför den nya veckan. Lovley..
- Bädda ner dig i sängen med filtar, kuddar, tända ljus, massor av jordgubbar och sätt på din favoritfilm.

Nu skall i alla fall jag göra mig en god lunch och börja njuta av denna regniga, men härliga söndagen. Ha en bra söndag!

Av Malin Nyström - 16 juni 2012 19:07


Nu har jag bestämt mig! No More Candy for me. Yes, you heard me.. Från och med imorgon den 17 Juni 2012 ska jag, Sara Malin Johanna Nyström, avstå från godis, chips, kakor och allt vad det heter i ett helt år.


Fan, det här blir nog svårt.. jag är rätt så socker-beroende, mer än vad många tror. Men jag kan om jag vill. Det är bra att träna på sin självdisciplin, så kommer detta helt klar att gå. Det vet jag!


Wish me luck

Av Malin Nyström - 16 juni 2012 10:04



Just nu äter jag som i vanlig ordning en ordentlig frukost bestende av havregrynsgröt med massor av jordgubbar och till det blev det även en god macka. Ska självklart även ut på en härlig morgonpromenad idag då jag äntligen har tid med det, men det blir om en liten stund. Underbart! ..Solen tittar även fram lite då och då idag, så denna morgon är lite extra underbar. Blir så himla glad och pigg av solen. Dock så verkar det som om molnen blir allt tätare och tätare. Lite synd!

Av Malin Nyström - 15 juni 2012 08:00


It's friday, friday..

Godmorgon! I dag är jag lite trött men jag har precis ätit en liten men väldigt smarrig furkost så snart är garanterat energin på topp igen. Hoppas jag..  För jag ska alldeles 
strax ta och bege mig till min allra sista praktikdag på just denna plats. Ska börja på ett nytt ställe nästa vecka, det ska bli riktigt spännande att börja där. Det känns faktiskt som om detta kan bli ett riktigt bra ställe för mig. ..Planerna för dagen är jobb, ärenden och fotning.


Ha en underbar Fredag. ♥

Av Malin Nyström - 14 juni 2012 22:45

..Make your own one!



Minns ni den där underbara tiden? Den där tiden när det inte fanns några måsten. Inga bekymmer. Allt man tänkte på var att bolibompa skulle börja. Det var en av mina favoriter i alla fall. De människor jag såg upp till då, de var fyrorna som var så stora. De fick gå över storvägen själv och de fick till och med cykla till skolan själv. Då är man stor. Hur skönt skulle det inte vara att vara att kunna konsten att inte bry sig över huvud taget igen..? Nu måste man vara duktig. Göra bra ifrån sig jämt, få ett bra jobb och våga ta setget ut i det okända så man tillslut blir något stort. Något viktigt i framtiden. Nu finns det många måsten. Många bekymmer. Tankar. Funderingar. Svammel.


Och med dessa ord säger jag god natt till er alla! 

Av Malin Nyström - 14 juni 2012 19:15

Usch vilket tråkigt väder det har varit ute nästan hela denna dag.. Grått, mulet och regnigt. Dock så verkar det inte bara vara vädret som inte är riktigt på topp just nu, min hälsa är nog tyvärr inte heller det. Tror att jag har lyckats bli förkyld, och har jag det så måste jag nog fälla en tår eller två. Inte kan jag ju vara sjuk, inte nu, inte imorgon, inte någonsin. Hatar att vara sjuk!




Gårkvällen var riktigt trevlig och lyckad måste jag få säga, fick massor av fina saker, träffade trevligt folk, åt lite gofika och vi fattade även beslutet om att flytta i slutet av denna sommar. Ska bli riktigt underbart!


..Har förresten fått en superfin systemkamera av min underbart snälla pojkvän i födelsedagspresent, så nu blir det fina bilder i bloggen! Eller i alla fall så fort jag har lärt mig hur den fungerar.. Men snart så. wiho!Tack hjärtat för en underbart fin pesent, och självklart ett stort tack alla ni andra också. ♥


Men nu ska jag och C bege oss ut för en liten fika hos några vänner. Hörs!

Av Malin Nyström - 13 juni 2012 17:25


Har just ätit middag: Hamburgare med lök, gurka på. Satt riktigt fint måste jag få säga! Nu ska jag vila ner maten en liten stund och sedan blir det som sagt att fara och titta på en lägenhet tillsammans med C. Är riktigt nyfiken på hur den ser ut i den. Kan knappt vänta. 


..Efter vi varit och tittat på lägenheten är det tårtkalas med nära och kära som gäller. Så jag antar att vi inte hörs igen förän lite senare ikväll.

Ovido - Quiz & Flashcards