norrlandsflamma

Alla inlägg under juni 2012

Av Malin Nyström - 23 juni 2012 07:30

God morgon! Sovit gott..? Det har i alla fall jag gjort. Jag vaknade extremt tidigt imorse, vaknade typ just efter fem.. Tidigt? Ja, jag sa ju det. Men pojkvännen for till jobbet då, och jag har inte kunnat somna om efter det. Har bara legat och myst i husvagnen och tittat på film. Det är faktist riktigt skönt att gå upp tidigt. Hatar att vaknar runt tolv, för då känns det verkligen som man sovit bort hela dagen, så himla jobbig kännsla.



Jo, på tal om sockar.. For ju som sagt ut på ett litet äventyr med mig själv igår och jag skulle berätta för er vart jag skulle och vad jag skulle göra. Får väl berätta det nu, bättre sent än aldrig! Jag hade så himla tråkigt igår. Midsommar och helt ensam, ja ni förstår nog.. Så jag bestämde mig för att göra en liten resa till Gällivare och överraska C.

 

Aja, nu ska jag sluta babbla. Ska äta lite frukost nu och sedan ska jag ut och gå en lång sväng i det riktigt underbara vädret, vi hörs lite senare! ♥

Av Malin Nyström - 22 juni 2012 16:27


Nu har jag bestämt mig för att fara ut på ett litet äventyr med mig själv, har nästan packat klart allt och ska alldeles strags bege mig ut. Ska bli riktigt härligt och roligt för den delen också.. Men vart jag ska och vad jag ska göra får ni veta senare. Hihi! 

Av Malin Nyström - 22 juni 2012 11:45

 
Bild från morgonens härliga promenad..

Hej på er! Vilket underbart väder vi fick idag. Love it! Började som sagt denna dag med en lagomt lång mogonpromenad i det ljuvliga vädret, sedan gjorde jag iordning en ordentlig, god och nyttig frukost. Underbar start på denna dag, så nu är jag redo för resten av denna dag. Vet dock inte vad som kommer att ske idag, men det märker jag senare. Nu ska jag fixa mig lite snabbt, vi hörs.


Hoppas att ni alla får en härlig midsommar.

Av Malin Nyström - 22 juni 2012 09:15

 
God morgon, och glad midsommar på er alla!
Detta här är ett tidsinställt inlägg eftersom jag kände att jag vill lägga allt fokus på att komma upp ur sängen och gå ut och träna direkt på morgonen, för om jag börjar blogga så lär jag väl fastna här istället.


Det är så underbart att vara ute på morgonen, luften är extra härlig och det luktar så gott på morgonen och vad passar inte bättre då än ett träningspass? Bloggar nog sen när jag kommit tillbaka och ätit lite frukost!

Av Malin Nyström - 21 juni 2012 21:00


Imorgon är det midsommarafton, hurra! Själv så har jag inga större planer för morgondagen ännu, det blir att ta dagen som den kommer.. Men även fast jag inte har några planer för morgondagen ännu så vill jag självklart ändå vara sommarfin. Så en söt klänning är fixad, det blir en gammal goding. ..och håret kommer att vara utsläppt och slarvigt lockat med någon söt blomma i. Enkelt men fint!

Söker du lite inspiration till hur du ska fixa håret imorgon, klicka här:

5 fina midsommar-frisyrer.


Av Malin Nyström - 21 juni 2012 19:30

Hur härligt väder är det inte ikväll då? Jag vet knappt ens var jag ska ta vägen så glad jag blir, älskar solen! Tog nyss en timmes powerwalk, så himla härligt. Dock så blåser det lite men det gör inte så himla mycket så länge solen skiner. ..Och imorgon ska det mest troligt bli ännu bättre väder. Underbart! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med ett stort glas citronvatten och titta på halv åtta hos mig. Ha de!



Bild från We heart it, som nästan alla andra jag laggt upp den senaste tiden också är. Har tyvärr inte fått tillfället att använda min fina systemkamera så mycket ännu, men snart!

Av Malin Nyström - 21 juni 2012 11:00



Godmorgon, idag är det torsdag, solen skiner och jag är ledig! Skönt.. Nu har jag mixat ihop lite frukt här hemma. Det fick bli dagens frukost plus en stor god macka, dock lite sent. Men jag var seriöst super trött imorse så jag znooade och vaknade ovanligt sent för att vara mig. Men tillbaka till ämnet nu, smoothie är mättande och väldigt nyttigt om man väljer rätt ingredienser. Mums är det också! Jag hade i två bananer, lite kanel, mass frön, lättmjölk och lite kesella. Men jag vet inte hur mycket, la bara i tills det smakade gott.

Ovido - Quiz & Flashcards