norrlandsflamma

Alla inlägg den 22 juni 2012

Av Malin Nyström - 22 juni 2012 16:27


Nu har jag bestämt mig för att fara ut på ett litet äventyr med mig själv, har nästan packat klart allt och ska alldeles strags bege mig ut. Ska bli riktigt härligt och roligt för den delen också.. Men vart jag ska och vad jag ska göra får ni veta senare. Hihi! 

Av Malin Nyström - 22 juni 2012 11:45

 
Bild från morgonens härliga promenad..

Hej på er! Vilket underbart väder vi fick idag. Love it! Började som sagt denna dag med en lagomt lång mogonpromenad i det ljuvliga vädret, sedan gjorde jag iordning en ordentlig, god och nyttig frukost. Underbar start på denna dag, så nu är jag redo för resten av denna dag. Vet dock inte vad som kommer att ske idag, men det märker jag senare. Nu ska jag fixa mig lite snabbt, vi hörs.


Hoppas att ni alla får en härlig midsommar.

Av Malin Nyström - 22 juni 2012 09:15

 
God morgon, och glad midsommar på er alla!
Detta här är ett tidsinställt inlägg eftersom jag kände att jag vill lägga allt fokus på att komma upp ur sängen och gå ut och träna direkt på morgonen, för om jag börjar blogga så lär jag väl fastna här istället.


Det är så underbart att vara ute på morgonen, luften är extra härlig och det luktar så gott på morgonen och vad passar inte bättre då än ett träningspass? Bloggar nog sen när jag kommit tillbaka och ätit lite frukost!

Ovido - Quiz & Flashcards