norrlandsflamma

Alla inlägg under juli 2012

Av Malin Nyström - 12 juli 2012 22:45


• Svalt sovrum med en temperatur mellan 13 och 16 grader. Inte svalare, för då fryser man och när det är varmare får kroppen svårt åter- hämta sig. När det är varmt, sov naken och ta ett tunnare täcke.

• Mörkt i sovrummet. Ljus som sipprar in sätter fart på hjärnan och försämrar sömnen.

• Ta en tupplur. Tuppluren är mycket effektivare än slutet av den normala nattsömnen.

• Slarva inte med sömnen. I det långa loppet ökar dålig sömn risken för att drabbas av diabetes och hjärt-kärl-sjukdomar.

 

Textkälla: Torbjörn Åkerstedt, sömnforskare. Bilkälla: Weheartit.com

Av Malin Nyström - 12 juli 2012 18:07



Gott, gott, gott. Älskar verkligen tacos, helt klart vardagslyx när den är som bäst!

Av Malin Nyström - 12 juli 2012 13:58




Jag har inte hunnit titta in här så himla mycket idag, har haft fullt upp och kommer att ha det ett litet tag till. Tidigare idag blev det att vara ute och njuta av solen tills den försvann totalt bakom molnen. Sedan blev det att städa lägenheten eftersom vi kommer ha inneboende här i helgen, kommer säkert bli roligt. ..Men nu ska jag fylla kroppen med lite bränsle och sedan fortsätta med den lilla sista städningen. Hörs!

Av Malin Nyström - 12 juli 2012 09:11

Godmorgon! Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Fett härlig morgon i alla fall! Vaknade och kände mig trött, men på jävligt bra humör! Så just nu sitter jag här med min lilla frukost och tänkte kicka igång dagen.


Av Malin Nyström - 11 juli 2012 21:45




Hej på er! Jag har för ett litet tag sedan varit ute på en springtur i solen och njutit av att röra på kroppen riktigt ordentligt.
Superhärligt! Dock så blir det att ta en vilodag imorgon, börjar känna mig lite utmattad i kroppen. Vila är faktist väldigt viktigt när det kommer till träning. Kroppen måste få en ordentlig chans att återhämta sig. Glöm inte det.

 

Men i alla fall så är jag sjukt hungrig nu, och måste få i mig mat!

Av Malin Nyström - 11 juli 2012 17:45


 

-Hitta några poser som passar just dig, som du känner dig säker i. Öva framför spegeln och lär dig dina bästa vinklar. Hitta ljuset. Du ska alltid stå med ansiktet mot ljuset när kortet tas. Då får du ljuset rakt i ansiktet och det ger inga skuggor.

- Se till att få en god natts sömn och ät bra mat innan dagen du ska fotograferas. Lita på mig, det kommer att synas om du inte ätit och sovit rätt!

- När man pratar om vinklar så börjar många direkt spänna sig och bli stela. Det behöver inte vara konstiga poser, bara var naturlig och avslappnad. T.ex har du kortare ben så ser de längre ut om du tar bilden lite underifrån. Har du långa ben, kan du ta bilden lite uppifrån.

- Ska du ta ett passfoto eller skolfoto? Ha inga trendiga kläder, accesoarer eller frisyr. Ha något tidlöst som du kan se tillbaka på om många år och inte behöva skämmas över.

- Gör en peeling dagen innan för att få fräschare hy och mer lyster i den. Men inte samma dag, du vill inte vara röd och nyskrubbad, eller hur?

- Självförtroendeboost! Tänk "Jag är snygg" hundra gånger om. Tänk sedan på dina bästa punkter, både in och utsida. Efter en sådan boost kommer du garanterat se bra ut!

Av Malin Nyström - 11 juli 2012 10:45



Någonting som jag verkligen kan sakna ibland då jag är ute och löptränar eller powerwalkar i denna kommun är att mitt i träningen kunna stanna vid ett fint utomhusgym och köra lite övningar. Tycker att kommunen ska ta ett litet initiativ och göra iordning ett bra utomhusgym med åtminstone 7-8 olika träningsstationer.. Fast det lär nog aldrig hända. Tyvärr.



Av Malin Nyström - 11 juli 2012 09:47

Godmorgon!

Denna onsdag morgon har jag självklart börjat på det mest optimala sättet, alltså med en ordentlig, nyttig och god frukost. Som jag säkert har sagt hundra gånger förut så är jag heltklart en frukostmänniska ut i fingerspetsarna.


Jag bara måste ha min frukost!

Ovido - Quiz & Flashcards