norrlandsflamma

Alla inlägg under juli 2012

Av Malin Nyström - 16 juli 2012 20:15


Nu känner jag att det helt klart börjar bli dags att röra på kroppen lite grann, blir nog en härlig långpromenad i solen. Egentligen hade jag väl tänkt ut och springa ikväll. Men tyvärr så känner jag mig alldeles för slut i kroppen för att kunna orka med det, så jag skippar nog det denna gång och promenerar en lite längre runda istället.

Av Malin Nyström - 16 juli 2012 16:15

 

 

Lax innehåller omega-3-fetter, men undersökningar visar att makrill har ännu högre halter av omega-3. Det nyttiga fettet är viktigt för förbränningen, huden och har en positiv verkan på hjärnans funktion.


Spenat är en väldigt näringsrik grönsak, äter du en liten portion får du i dig mer än halva dagsbehovet av K-vitamin, A-vitamin och C-vitamin. A-vitamin förebygger åldrandet av huden, K-vitamin är bra mot benskörhet och C-vitamin deltar bland annat vid bildandet av collagen.


Grönt te innehåller antioxidanter som skyddar kroppen och ger en fräschare hud. Antioxidanterna skyddar mot fria radikaler som skadar huden och påskyndar åldrandet.


Börja dagen med några glas vatten. Efter en hel natts sömn är kroppen uttorkad och behöver vätska, så fyll på med en gång du vaknar. Fortsätt sen resten av dagen och försök att få i dig åtminstone två liter vatten.


Broccoli innehåller mycket C-vitamin, betakaroten och fibrer och sägs vara bra att äta för att skydda sig emot cancer. Broccolin innehåller massvis av antioxidanter.


Ladda väskan på morgonen med hälsosamma snacks, såsom nötter och frukt. Mandlar och valnötter innehåller omega-3 och genom att äta dem hjälper du till att återfetta huden inifrån. Frukter som apelsin och kiwi innehåller stora mängder C-vitamin som verkar uppiggande och har en positiv verkan på din hud.


Källa: http://www.improveme.se/new/index.php/magazine/article/6927

Av Malin Nyström - 16 juli 2012 15:15


Tänkte bara in snabbt och skriva lite..

När det inte regnar eller är mulet och ruggigt så är sommaren för himla fin och alldeles underbar. Eller hur? ..Och dagens väder kan man verkligen inte klaga på om man bortser från att det blåser lite kyliga vindar, men det kan jag leva med så länge solen tittar fram. Älskar solen!

Men nu vill jag inte sitta här inne längre, ska ut och njuta av denna härliga sommar dag, en av de få detta år.. och lite senare äta något gott till middag. Så vi hörs senare!

Av Malin Nyström - 16 juli 2012 09:31

Hur mår ni? Med mig är det i alla fall toppen, jag är lite trött men jag har precis vaknat och ska alldeles strax äta en smarrig frukst bestående av te och några mackor. Sedan ska jag ut på en solig morgonpromenad och sedan är förhoppningsvis energin på topp igen.

 





 

Planerna för denna dag ser ut ungefär såhär..

- Fixa massa saker inför onsdag.

- Noppa ögonbrynen, fixa naglarna osv osv.

- Ta en springtur.

Av Malin Nyström - 15 juli 2012 21:52


Nu har jag varit duktig och kört ett härligt löppass, så nu tycker jag helt klart att min kropp förtjänar lite kärlek och omsorg. Så jag ska unna mig ett litet hemmaspa med bland annat ansiktsmask, hårinpackning, en varmt härligt dusch och lite annat, sedan avsluta det hela med att återfukta huden ordentligt med en underbart god doftande hudkräm. Lovely!

Av Malin Nyström - 15 juli 2012 10:30


En magiskt fin bild från weheartit.com

 

Godmorgon! Hade riktigt svårt att komma upp klockan nio idag, för sängen var så otroligt skön imorse också blev det kanske lite sent igår. Så jag snoozade fram till just efter tio. Uhu! Inte bra.. Men det är ju faktiskt söndag idag och på söndagar får man sova lite extra länge, eller hur?

 


 

Bilden här ovan beskriver min morgon ganska bra. Haha! ..Nu ska jag i alla fall göra iordning någonting gott och nyttigt att äta och sedan ska jag nog bege mig ut på en liten uppfriskande promenad. Hörs senare!


Av Malin Nyström - 14 juli 2012 16:33



Nu tar jag bloggpaus resten av denna dag, få se om jag kanske orkar skriva någonting senare ikväll. Men just nu orkar jag inte blogga för det har hänt en del grejer, och känner mig även lite sviken.. Hoppas ni förstår. Så vi hörs mer senare då jag mår bättre!

Ovido - Quiz & Flashcards