norrlandsflamma

Alla inlägg den 30 juli 2012

Av Malin Nyström - 30 juli 2012 21:00

Hej på er! Har varit hemma i ett dygn snart, och jag skulle gärna skriva om allting som har hänt under alla dessa dagar som jag har varit borta, men jag gör nog inte det med tanke på att ni inte ens skulle orka läsa hälften. Tar det alltså kort nu, hoppas ni orkar läsa.

 

"Borta bra men hemma bäst" brukar man väl säga, eller? Det har verkligen varit härligt att få slippa urtråkiga Arvidsjaur. Har under dessa dagar varit i Göteborg, Stockholm och Iggesund, har haft en rolig och händelserik tid. Över 20grader varmt varje dag och 22 i vattnet, minst sagt underbart!

 

Har handlat lite på Ullared, kikat på massa djur på Kolmården, hälsat på hos nära och kära, massa shopping, tittat på 5D bio, åkt SkyView på Globen och massa annat. Har även fått testa köra en sådan jetski som man måste stå upp på, och det måste vara bland det roligaste jag har gjort på väldigt länge. Funderar till och med på att skaffa en egen till nästa sommar.

 

Så säg mig en anledning till att inte vilja ha det så i minst 1 vecka till? Är nästan lite deppig över att vara hemma igen. ..Fast det är ändå skönt att få sova i sin egen säng och ha lite egen tid!


Bilder från dessa dagar och shoppingen kommer upp inom snar framtid.

Ovido - Quiz & Flashcards