norrlandsflamma

Alla inlägg under juli 2012

Av Malin Nyström - 10 juli 2012 23:06


Tänkte avsluta denna dag med lite underbar motivation. Alltså, wow! Denna superkvinnas kropp är to die for. Helt amazing. Hon är verkligen superbra på att motivera. Hon visa att ALLA kan, med tanke på att hon själv har varit en tjockis. ..och bevisar ännu en gång att man ska lyfta vikt för att förlora vikt. Är jag den enda som dreglar?

Natti Natti! Hoppas ni också blev lite motiverade av henne.

Av Malin Nyström - 10 juli 2012 21:00

Tre finfina basic tishor i tre simpla färger. Monki, 1o0 kronor

Av Malin Nyström - 10 juli 2012 20:23

Träningspass, check! Det har verkligen varit fullt upp för mig idag så jag har tyvärr inte hunnit sitta här myket alls.. Jag klev precis innanför ytterdörren efter en härlig springtur tillsammans med C och det känns i benen nu kan jag lova! Ska strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite, sen ska jag nog bara krypa ner i mina myskläder och ta det lugnt resten av kvällen..

Av Malin Nyström - 10 juli 2012 09:47

Inatt har jag sovit sååå himla skönt, helt ostört! Vaknade för ett tag sen i alla fall och tog en promenad runt här där vi bor, sen gjorde jag lite mumsig frukost till mig själv.. Det är även fint väder idag igen, love it! En underbar start på denna dag.

Av Malin Nyström - 9 juli 2012 20:02

Jag och C kom nyss hem från en springtur i det otroligt härliga vädret. Det kändes väldigt bra att få vara ute och röra på kroppen lite efter några lata dagar på grund av magen. Men nu mår jag toppen igen, så idag har jag börjat springa igen och jag kommer helt klart att fortsätta med det några gånger varje veckan. Love it!

Men nu ska jag hoppa in i duschen. See ya.

Av Malin Nyström - 9 juli 2012 14:32



Det här är livet. Det är det här som får en att stå ut resten av året i det här eländiga landet. Okej nu kanske jag överdriver en smula, men bara lite. Det är dessa dagar som får mig att stå ut med vädret i Sverige. Jag är liksom inte gjord för regn, rusk och kyla, det är inte min grej.

Men det är det här. Jag älskar sommaren och värmen! ..Dock så har molnen redan börjat hitta hit igen, som vanligt. Men några timmar av sol och värme har jag i alla fall hunnit få.

- TAR VARA PÅ DE FÅ SOLSTRÅLARNA SOM VI FÅR.

Av Malin Nyström - 9 juli 2012 09:44


Hej på er! Jag har precis varit ute på en liten promenad i solen och njutit av dagenas första solstrålar. Superhärligt! Hoppas bara att solen stannar kvar HELA dagen för en gångs skull! Men nu är jag sjukt hungrig, och måste få i mig mat.. Så nu ska jag snabbt göra i ordning en riktigt god och nyttig frukost och sedan göra mig klar för denna dag. Vi hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards