norrlandsflamma

Alla inlägg den 17 juli 2012

Av Malin Nyström - 17 juli 2012 22:45



Så var det kväll igen, och det börjar verkligen bli dags för mig att sova. ..Hela denna kväll har jag varit duktig och städat i huset, packat ner nästan allt i väskan, handlat lite mumsigt godis och tagit mig ett välförtjänt bad. Så nu är jag mer än redo för morgondagens lååånga resa.


 

Imorgon åker jag och C till Göteborg, först flyger vi ner till Stockholm och sedan fortsätter vi våran resa ner till Göteborg med buss. Bussresan tar ungefär sex timmar, lite segt. Men det ska bli riktigt roligt och otroligt skönt att få slippa denna otroligt tråkiga kommun i några dagar. Men om jag ens ska ha en liten chans att orka upp imorgon så måste jag verkligen försöka göra mig klar för att sova nu.

 

God natt och sov gott!

Av Malin Nyström - 17 juli 2012 18:45

Huh! Äntligen har jag en stund över till bloggen, har varit fullt ös hela dagen. Hoppas att eran dag har varit bra, för det har i alla fall min varit! Har sprungit runt som ett tok i både huset, lägenheten och på andra ställen hela dagen, har fixat och donat inför morgondagens resa.

 

Längtar!

 


 

Men nu måste jag fortsätta med att packa ner allt super "nödvändigt" i min väska. Försöker verkligen bara packa det allra nödvändigaste, men det är så himla svårt ju.. Lite senare ska jag nog varva ner med ett härligt bad.. Puss på er!

Av Malin Nyström - 17 juli 2012 09:30


 



Godmorgon.

Det finns nog inget bättre sätt att starta morgonen på, än att vakna helt utvilad till ljuvlig fågelkvitter utanför och solen som strålar in genom fönstrets persienner, helt underbar start på dagen! Håller ni med? Så nu är jag på riktigt bra humör och hade tänkt börja dagen med en god frukost och sedan bege mig ut på en solig morgonpromenad. 

 

Ha en underbar dag! ♥

Ovido - Quiz & Flashcards