norrlandsflamma

Alla inlägg under september 2012

Av Malin Nyström - 25 september 2012 20:17

...men jag känner verkligen att jag har hamnat i någon slags bloggartorka de senaste dagarna. Tråkigt, men sant. Kommer tyvärr inte på någonting vettigt att skriva om just nu. Återkommer senare när jag har något att komma med istället, förhoppningsvis redan imorgon.


Kom gärna med förslag på vad jag kan skriva om.

Av Malin Nyström - 25 september 2012 08:52

God morgon på er! Hade svårt att komma upp vid klockan 8 i morse så snoozade nästan till 9. Ugh! Nu har jag iallafall druckit en liten kopp te och dragit på mig mina myskläder, tänke bege mig till närmaste mataffär för att handla frukost och lite annat.

Lite orutinerat att lämna kylskåpet ekande tomt så att det inte ens finns någon frukost.. Speciellt när jag bara MÅSTE ha min frukost. Haha, men nu måste jag handla mat. Hörs lite senare!    

Av Malin Nyström - 24 september 2012 17:38



Ibland står man där och har ett träningspass inplanerat men ändå tvekar man. Vid vissa tillfällen är det bästa valet att ta sig till gymmet eller gå ut på promenaden, medan det vid andra tillfällen är bäst att låta bli. ..men denna gång tror jag att jag bara är lite smålat, så nu ska jag ta mig i kragen och bege mig till gymmet för att träna!

Av Malin Nyström - 24 september 2012 10:58

Startade denna vecka med att ta en timmas sovmogon! Riktigt härligt måste jag få säga. Så jag vaknade riktigt pigg, och det första jag gjorde idag var att göra mig en god frukost och sedan ta mig en härlig promenad i solen.


Dagens få planer är:

Kika i några affärer.

Städa i gamla lägenheten.

Body pump.

Av Malin Nyström - 23 september 2012 13:45

Gårkvällen blev en väldigt lugn kväll och spenderades hemma i lägenheten med lite mysigt hödtpyssel. Kan nog inte bli mycket bättre.. Just denna kväll blev det att tillverka en liten charmig stege gjord av några pinnar, och två små söta jordnötsringar till fåglarna.


Av Malin Nyström - 23 september 2012 09:00

Hello! I dag är jag lite trött men jag har precis ätit en smarrig furkost och ska strax bege mig ut på en solig liten promenad så snart är garanterat energin på topp igen. Planerna för dagen är bland annat att fara på loppis, pyssla och att gå en lång härlig kvällspromenad. ..tror att denna dag kan bli en riktigt bra dag!

Ha en underbar söndag!

Av Malin Nyström - 22 september 2012 14:56

Stickad tröja second hand, Vinröda jeans H&M, Skor Din sko

Ovido - Quiz & Flashcards