norrlandsflamma

Alla inlägg den 1 september 2012

Av Malin Nyström - 1 september 2012 23:30

Ännu en dag har passerat och det börjar bli dags att lägga sig. Ikväll har jag inte gjort så mycket annat än att umgås med Christian och tagit det lugnt. Middag, handlat, myst i husvagnen och ätit lite gooodis!

Jag brukar föredra kvalitét före kvantitét när det gäller sötsaker.

Av Malin Nyström - 1 september 2012 11:13



Hur härligt höst väder är det inte idag då? Jag vet knappt ens var jag ska ta vägen så glad jag blir! Tog mig först en god och energirik frukost framför tv'n, och sedan blev det självklart att jag tog på mig mina promenadskor och begav mig ut på en promenad i det fina vädret. Lite tråkigt bara att jag ska sitta på en buss i tre timmar idag, men vad gör det om hundra år..

Anyways, dagens planer är att packa klart väskan, göra några ärenden, om jag hinner ska jag även packa ner ännu lite mer av lägenheten och sedan klockan 14:35 sätter jag mig på bussen mot Gällivare.

Av Malin Nyström - 1 september 2012 08:45


Första september idag. Första riktiga höstmånaden. Löven har börjat falla, och det känns att det blivit kallare i luften. Man kan nog officiellt säga att hösten är här nu, vilket innebär att den finaste och mysigaste årstiden på hela året är här.

Ovido - Quiz & Flashcards