norrlandsflamma

Alla inlägg under februari 2012

Av Malin Nyström - 17 februari 2012 21:56

   ..efter en lång, underbar och rolig shoppingdag i Piteå med min älskade mamma. Jag har hittat några fina saker som fick följa med mig hem, eller helt ärligt så blev det en hel del saker. Visar allt imorgon!


Tyvärr så komme jag hem för sen för att träna, gymmet han stänga, men det  får jag ta igen imorgon istället! Så ikväll blir det bara att  ta det lugnt, se på film och äta årets första jordgubbar. Mys på hög nivå!   

Av Malin Nyström - 17 februari 2012 15:30

Bra mat ger energi, energi gör att man orkar träna, när energin är slut krävs massa sömn för att få ny energi och för att återhämta kroppen.


Mat, träning och sömn ska alltid tas i lagom mängd. Det finnns ingen anledning att överdriva. För mycket träning sliter ut musklerna, bra mat SKA kombineras med onyttiga grejer. Till exempel choklad, gör att man blir glad och dessutom är det gott. Det behövs ibland. Överdriv inte men käka något gott en gång i veckan i alla fall! Man lever bara en gång. Sömn ska inte heller överdrivas. Alla människor behöver olika mycket sömn och i olika stadier av livet sover man mer. Sov så mycket som din kropp och psyke behöver.

Lär dej det här! När man vet och följer det här har man en bra grund och man kommer kunna gå exakt hur långt som helst med sej själv - både psykiskt och fysiskt.

Av Malin Nyström - 17 februari 2012 13:15

Våren är på ingång och vi vill klä oss i ljusare och färggladare plagg. Vårens trendfärger består av starka, knalliga färger så som rött, fushia och koboltblått. Men även pasteller såsom mintgrönt, ljusrosa och ljuslila.


 

Dock är det lite kyligt ännu, håll dig varm ett litet tag till med kabelstickat eller en enkel cardigan i merinoull. Styla med ett par färgade jeans för en lekfullt preppy stil. Avsluta looken med stora smycken, såsom ett par örhängen eller ett halsband, så har du en snygg, enkel och trendig vårlook.


Källa: http://cubus.com/sv/Dam/Be-inspired/Be-inspired/FASHION-NEWS/

Av Malin Nyström - 17 februari 2012 08:28

 

Nu måste jag gå upp för idag är det en lång dag som väntar med massa roliga saker att göra. Ska bland annat till Piteå tillsammans med mamma idag. Det ska bli otroligt kul! Men innan dess hade jag tänkt hinna gå en morgon promenad, sola och fixa mig. Så nu måste jag skynda mig.

    

Har fixat några tidsinstälda inlägg, så bloggen kommer att uppdateras även fast jag är borta nästan hela denna dag. Ses sen ikväll!


Dagens Planer:

♥ Gå en morgon promenad.

♥ Sola, blev aldrig gjort igår.

♥ Fara till Piteå med mamma.

♥ Träna.

Av Malin Nyström - 16 februari 2012 23:00

Godnatt bloggen, stänger ner nu, jag är faktsikt rätt trött, så jaa.
Ska käka aprikoskräm med mjölk till kvällsfika samtidigt som  jag tittar på House, sen så ska jag sova så jag vaknar pigg. Men vi hörs imorgon då det är fredag! Allt jag har och säga är egentligen bara godnatt alla fina. ♥

 

Av Malin Nyström - 16 februari 2012 18:53

Nu känner jag att det är dags att för ett härligt träningspass igen, var några dagar sedan jag körde ett helt vanligt styrkepass.  Jag har även massa energi som jag bara måste göra mig av med nu. Så jag ska alldeles strax ta mitt pick och pack och bege mig mot gymmet!

..Dags att fortsätta slipa på sexpacket och den heta rumpan.

  

Av Malin Nyström - 16 februari 2012 16:36

 

Klacken först! Sätt alltid i klacken först när du tar ett steg. Det är vårt naturliga sätt att gå. Bryter vi mot det så gör vi våld på vår kropp. Dina klackar ska vara som en naturlig förlängning av benen.


Inte för höga klackar! Om du är ovan vid högklackade skor - välj klackhöjd med försiktighet. Om du väljer för höga klackar är risken stor att du skadar dig.


Bekväma skor! Det är mycket viktigt att dina högklackade skor sitter bra på foten. De ska inte sitta för löst och inte för hårt. Om skorna är obekväma kommer du också att känna dig obekväm.


Raka ben! När du sätter ner hälen ska benet vara utsträckt. Om benet är böjt tar dina knän skada.


Öva! Ska du lyckas gå riktigt snyggt så måste du öva.

Av Malin Nyström - 16 februari 2012 12:08

 

Denna vår är jag smått besatt av färg och jag älskar dessa jeans i härliga pastellfärger! Helst av allt hade jag velat ha alla fem par men storfavoriterna är helt klart nummer 1 och 4 eftersom jag är inne på ljusrosa och vitt för tillfället. De skulle båda passa min vår & sommar-stil perfekt, och jag skulle gärna matcha dem med en vit enkel överdel, beige höga kilklackar, silvriga stilrena smycken och utsläppt lockigt hår.

Helt underbart snyggt!

Ovido - Quiz & Flashcards