norrlandsflamma

Alla inlägg under februari 2012

Av Malin Nyström - 23 februari 2012 22:44


Godmorgon alla! 

Har just ätit en lättare frukost och nu sitter jag och är jättepeppad inför gymet. Då jag vaknade var till och med och min första tanke att jag verkligen bara ville kötta på gymmet. Jag vet, jag vet.. Jag har aldrig påstått att jag är normal. Eller hur? Dock så blir det att köra mest konditionsträning idag eftersom jag som sagt körde bodypump igår, och jag vill ju inte bryta ner de muskler jag försöker bygga upp.  

Av Malin Nyström - 23 februari 2012 20:15

Känner mig super duktig nu efter att jag har varit på Bodypumpen och kört mitt andra tränings pass för denna dag. Kvällens budypump-pass var även helt underbart galet jobbigt, Love  it! Så resten av denna kväll har jag tänkt att bara ta det lugnt och unna mig lite vardagslyx i form av ett mysigt hemmaspa och en ordentlig kvällsfika, känner att jag verkligen förtjänar det ikväll.

         

Av Malin Nyström - 23 februari 2012 13:27

Hej på er!  


Först och främst ber jag om ursäkt för att jag inte skrev någonting under gårdagen, men så kan det gå ibland.

  

Denna dag har jag börjat med ett super härligt motionspass på gymmet. Körde verklige slut på mig själv idag. Underbart! ..Senare ikväll ska jag också träna, men då är det ett härligt Bodypump pass som gäller. Ska bli riktigt kul!
 

Nu ska jag däremot börja fräsha till mig lite och gör mig redo inför dagen. Idag har jag bara några ärenden som jag måste göra, sedan har jag inga fler planer för denna torsdag, förutom Bodypumpen såklart. 

Av Malin Nyström - 21 februari 2012 18:15

Rosa

En färg som verkligen piggar upp och lyfter ens outfit är rosa. Det är en färg med många egenskaper - den kan göra en look sötare, rockigare mer sofistikerad eller bara hetare i största allmänhet.

           

Kilklackar

Ett par kilklackar är precis vad man behöver om man älskar höjd på klackarna, men hatar ömma trampdynor. De är trendiga, bekväma och snygga. De fungerar desutom lika bra till vardags som till fest.


Sorbetfärger 
Nyanser som påminner om glass - som Citrongult, ljusrosa, lavendel, mintgrön och solblekt orange. Man piggar lätt upp sina outfits med härliga pasteller och kombinera man dem med varandra får man ett underbart resultat.

Stilrena smycken
Matchar vackra, stilrena smycken i rostfritt stål med med vårens ljusa pasteller. Silver eller guld spelar ingen roll för båda passar helt perfekt.

Av Malin Nyström - 21 februari 2012 16:10

Ingen har väl missat att det är fettisdagen idag? Jag tror i alla fall inte det. Detta är dagen då vi ska äta semlor, eller fastlagsbulle som man också kallar den. Synd bara att jag tycker att semlor är så himla gott,  jag redan ätit en tidigare idag men är självklart redan nu sugen på en till. Tror jag skulle kunna äta hur många som helst om jag inte tänkte på min figur. Ska unna mig en till senare ikväll, men sedan får det räcka för min del.

Men nog är dom mumsiga!

Av Malin Nyström - 21 februari 2012 09:45

Godmorgon!


Då var jag vaken och pigg!
..okej, det var väl en liten överdrift. Men efter en ordentlig frukost bestående av omeltt, grönsaker och en stor kopp med grönt rykande te så är jag på G igen. Känner på mig att denna dag kommer bli en alldeles underbar dag. För idag är det en lite speciell dag, idag har jag och Christian varit tillsammans i tre helt underbara år. Tänk vad tiden går fort!  


Så fort Christian vaknar ska han få två fina paket av mig. Visst är jag gullig? Dock så tror jag inte att han vet om att vi har varit tillsammans i tre år idag. Men det gör absolut ingenting, jag älskar honom ändå. 

Du ger mig värme, kärlek & hopp

När du ser på mig ryser det i hela min kropp


Jag ser in i dina ögon och ler

och min framtid i dina ögon jag ser


Med ett djupt andetag jag sakta säger till dig

att du är den största lyckan för mig


Christian Blomberg, du har allt det jag vill ha

jag hoppas att del alltid kommer vara du och ja


2009-02-21, vi föralltid!

Älskar dig! 

Av Malin Nyström - 20 februari 2012 21:00

Har precis varit på ett härligt Bodypump pass, och jag kan lova er att nu efter passet känner jag verkligen att jag lever. Det är så extremt jobbigt och alla kroppens muskler får jobba, ibland vill jag bara sjunka genom jorden och försvinna, men det är samtidigt extremt roligt och jag vill bara fortsätta. Jag älskar det!

  

Resten av denna kväll ska jag bara ta det lugnt och mysa med Christian som äntligen har kommit hem! ♥

Av Malin Nyström - 20 februari 2012 15:21

Idag är det verkligen helt underbart fint väder, så tidigare idag har jag tagit mig en lång härlig promenad och bara njutit av vädret. Känns nästan som om våren är på väg hit sakta men säkert, jag längtar!


..Då jag kom hem från den härliga promenaden fick jag en stor lust att vara duktig och städa i lägenheten, den var verkligen stökigt. Disk fulla diskbänken, saker utspidda överallt, massa tvätt liggandes på golvet och under det fanns ett skitigt golv.. Men nu ett litet tag senare är lägenheten både ren och fin! Har dock inte tvättat än, men det gör jag en annan dag. För nu ska jag faktist ut igen för att gå ännu en promenad och njuta av dagens absolut sista solstrålar.

 

Ovido - Quiz & Flashcards